Administrativ regnskabsmedarbejder søges

 – vil du med på vores spændende rejse med et dygtigt team af specialister?

 

Synes du virksomheders internationalisering er spændende?  Har du kendskab til EU moms- og rapporteringsforpligtelser? Og ønsker du at arbejde i den retning?

Så får du hos TIMEVAT muligheden for at udvikle dig fra generalist til specialist. Hvis du har erfaringen i forvejen eller er klar på at tilegne dig nye kompetencer, så vil vi gerne investere i dig og give dig ansvar.

 

Få selvstændigt kundeansvar

Som en af vores specialister får du direkte kundeansvar, og du vil derfor dagligt være i kontakt med en bred vifte af selskaber inden for mange forskellige brancher. Ligesom du vil være i kontakt med myndigheder i forskellige europæiske lande.

Mere konkret får du ansvaret for:

  • Afstemning og rapportering af udenlandsk moms
  • Betalingsopgaver og -opfølgning
  • Skriftlig og telefonisk kontakt til kunder og myndigheder.
  • Diverse administrationsopgaver

Du kommer til at arbejde selvstændigt, men i tæt samarbejde med dine kollegaer. Det er med til at styrke vores kundeservice og giver dig den faglige støtte i jobbet som er vigtig.

Kompetent og videbegærlig person

Der er flere indgange til denne stilling. Du har en regnskabsmæssig baggrund. Du kan også have varetaget administrative opgaver, hvor struktur og overblik har været dit fokusområde. Eller måske er du uddannet speditør eller har anden transportuddannelse med relevant erfaring.

Det vigtigste for os er, at du:

  • har overblik og er struktureret og talstærk og kan sikre høj kvalitet i arbejdet
  • har muligvis erfaring med rapportering af moms
  • har flair for afstemninger og har stiftet bekendtskab med momsregler
  • trives i en position med kundedialog og kan begå dig på engelsk.
  • muligvis har kendskab til byggebranchen, som vil være en fordel

Som person er du initiativrig og udadvendt, og med din faglighed og sans for detaljen er du med til at give vores kunder tryghed og service, så de kan koncentrere sig om deres forretning.

Et dygtigt og dynamisk team

TIMEVAT består af nogle dygtige og kompetente medarbejdere, som sætter en høj standard for kvalitet og service overfor kunderne. Vi gør brug af stærke IT værktøjer til at gøre vores dagligdag nemmere.

TIMEVAT er en mindre dansk virksomhed med store ambitioner, men også nogle fantastiske medarbejdere og et godt arbejdsmiljø. Vores kerneopgave er at håndtere kunders moms i forskellige lande. Vi har fokus på danske virksomheders forretningsudvikling i Norden samt resten af Europa. Der ligger desuden en meget spændende udfordring i UK efter Brexit den 01.01.2021.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sine Borup, sb@timevat.com eller tlf. 5378 5088.

Send din ansøgning til Sine Borup, sb@timevat.com

Tiltrædelse snarest.

 

Menu