Dansk E-handel til EU

Vil du øge kundetilfredsheden i udlandet?

Har du udfordringer med dine leveringsbetingelser til de norske eller schweiziske kunder?
Bekymrer du dig over, hvorledes salget til de britiske kunder vil arte sig efter den 31. december 2020?
Tag kontakt til TIMEVAT, vi har stor viden om salg til kunder i lande udenfor EU.

Vi har stor erfaring med at hjælpe danske E-handlere

Ønsker du at optimere jeres forsendelser til tredjeland, så ring og hør om dine muligheder.

Vidste du, at der er grænser for, hvor meget du må sælge for til udenlandske forbrugere uden at opkræve den lokale moms? Fjernsalgsgrænserne er fortsat gældende og mange danske E-handlere skal opkræve, rapportere og betale udenlandsk moms.

TIMEVAT hjælper danske E-handlere med at få et udenlandsk momsnummer. Vi rapporterer og afstemmer moms for danske E-handlere indenfor forskellige brancher i mange forskellige lande.

Det giver mening for mange E-handlerne at fokusere på deres forretning og lade administration og rapportering ligge hos TIMEVAT.

Kontakt TIMEVAT, hvis du vil høre om registrering i England, Norge, Schweiz, Tyskland, Sverige, Finland, Holland, Frankrig, Belgien, Østrig, Tjekkiet eller Italien.

Hvis du har brug for viden om et land, der ikke er nævnt her, så kontakt os gerne alligevel. TIMEVAT har et stærkt netværk af samarbejdspartnere, der kan hjælpe.

Danske webshops som vil på Amazon, Zalando eller lign.

Mange danske webshop er interesseret i at anvende Amazon/Zalando som platform for lokal EU salg. Disse platforme tilbyder en strømlinet og stærk forretningsmodel, som giver adgang til enormt antal potentielle kunder og hurtige leveringstider.

For at kunne anvende platformenes hurtige leveringstider og anvende deres fullfilment service, skal danske webshops have sine varer placeret i Amazon/Zalando’s lager i Europa. Det kræver en lokal momsregistrering i det EU land hvor varerne er placeret.

Eksempel

Du har aftalt at have dine varer placeret i et FBA Amazon/Zalando lager i Tyskland. Derfor skal du have en momsregistrering i Tyskland, for at kunne fakturere og betale 19% moms på varer til tyske kunder.

TIMEVAT støtter din E-handel

Ønsker du at øge kundetilfredsheden i UK, Norge og Schweiz? Måske er bedre leveringsbetingelser en løsning.

Tal med TIMEVAT om mulighederne med en momsregistrering.

Menu