– vil du med på vores spændende vækstrejse?

– vil du med på vores spændende vækstrejse med et dygtigt team af specialister?

Er du uddannet indenfor økonomi og trives i et miljø af ekstroverte og gerne bidrager med løsninger? Eller er du uddannet speditør eller logistikassistent med flair for tal?

Så er vi på udkig efter det næste medlem til vores TIMEVAT Team.  Du har en god talforståelse, kan holde overblikket og administrere mange dokumenter,  opgaver og frister. Du trives i splittet mellem koncentration og fokus og kontakt med kunder, myndigheder og kollegaer.  Du holder overblikket uden at blikket for detaljen forsvinder. Du er en dygtig håndværker.. Hvis du synes IT og databehandling er spændende, er det bare et plus.

Hos TIMEVAT tilbyder vi et spændende job i et miljø med udviklingsmuligheder. Her får du en spændende og dynamisk hverdag med stort ansvar både for egne opgaver og ansvaret for at lykkes sammen med andre. Du har muligheden for at komme i tæt kontakt med mange danske og udenlandske virksomheder og myndigheder. Vi tilbyder et udfordrende og stærkt læringsmiljø, hvor du har meget ansvar og meget frihed. Hos TIMEVAT arbejder vi både selvstændigt og i selvkørende teams.

Din arbejdsdag vil være præget dels af fokuseret arbejde, talbehandling, rapportering og dels af løsningsorienteret kontakt eksternt og internt.

TIMEVAT er en ung virksomhed, der rådgiver og assisterer danske eksportvirksomheder med told og moms i Europa. Vi har haft en imponerende vækst især grundet BREXIT samt danske og udenlandske selskabers orientering mod AMAZON. Vi søger derfor en motiveret og energisk kollega, der har lyst at blive en vigtig medspiller i vores dynamiske team, som består af 12 dygtige kollegaer i Høje Taastrup..

 

Ansvar og opgaver

Efter grundig introduktion og oplæring, vil du få direkte kundeansvar og være i løbende kontakt med en bred vifte af selskaber inden for mange forskellige brancher. Ligesom du vil være i kontakt med myndigheder og samarbejdspartnere i forskellige europæiske lande.

Dine primære opgaver bliver:

 • Yde serviceminded assistance og support til primært danske eksporterende virksomheder
 • Løbende at assistere med afstemninger, dokumentkontrol og andre regnskabsmæssige opgaver
 • Rapportering til europæiske myndigheder
 • Rådgive omkring kunders udfordringer ifm. eksport, regnskab og ordre-flow
 • Overblik og koordinering af opgaver og styring af frister

 

Personlige og faglige egenskaber
 • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Du har måske erfaring med regnskab, bogføring, speditionsarbejde, økonomi, administration og backoffice arbejde fra tidligere jobs / elevtid. Vores hverdag er præget af mange forskelligartede opgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade med kunder, transportører og myndigheder.
 • Du har kendskab til sammenhængen og interaktionen mellem ordre-flow, logistik, shipping og fakturering.
 • Du har forretningsforståelse og gennemslagskraft
 • Du arbejder struktureret og systematisk
 • Du arbejder selvstændigt, men forstår betydningen af et godt teamsamarbejde
 • Du taler og skriver både dansk og engelsk på forretningsniveau

 

Stillingen er en fuldtidsstilling med arbejdsplads i Høje Taastrup lige ved station og alternativt med gode parkeringsforhold.
Vi tilbyder et uformelt miljø med højt til loftet og godt humør.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sine Borup, sb@timevat.com eller tlf. 5378 5088.

Send din ansøgning til Sine Borup, sb@timevat.com

Samtaler afholdes løbende, og annoncen tages ned, når den rette kandidat er fundet.

Menu