TIMEVAT søger flere talenter med Hunter-gen

TIMEVAT søger flere talenter med Hunter-Gen

Drømmer du om at være med i en virksomhed med fart på? Trives du med ekstern kontakt og kan du præsentere et godt produkt på kort tid?

Dansk eksport og E-handel eksploderer og her får du muligheden for at være med på en spændende rejes. Du bliver en del af et ungt og dynamisk team, hvor vi gerne vil lykkes gennem ansvarlighed og stor frihed og drive. Du skal være med til at udvikle forretningen ved at fortælle potentielle kunder om mulighederne for eksport og international udvikling.

Du er positiv, udadvendt og trives i et forum, hvor du skal tale med nye mennesker hver dag. Du er proaktivt og handlekraftig. Du undersøger mulighederne for videre dialog eller booker møder på vegne af TIMEVATs sælgere. Du forstår betydningen af at være præcis og konkret. Du tager salgsprocessen alvorligt og du kan vurdere, om der er grundlag for en forsat dialog.

Din opgave vil være opsøgende salgsarbejde og derfor har de rette kandidater en stærk ”Hunter Profil”. Som person er du tillidsvækkende, struktureret og har en god arbejdsmoral. Du er ligeledes god til at skabe relationer og sætte kundens behov i centrum. Du kan lide at tage ansvar og er handlekraftig, når ting lykkes, så har du armene i vejret.

Vi tilbyder en stilling, hvor ansvar og frihed går hånd i hånd. Du bliver en del af et læringsrigt og udfordrende miljø. I TIMEVAT har vi har en uformel tone og udviser stor tillid til hinanden. Hos os er ansvarlighed, kvalitet og tillid kerneværdier. Vi bor i nogle fine nye lokaler meget tæt på Høje Tåstrup station.
TIMEVAT er i vild vækst og der opstår mange muligheder, så for den rigtige profil vil der være store muligheder for personlig og faglig udvikling.

Vi søger både medarbejdere på fuldtid og deltid.

 

Vil du med på vores fortsatte vækstrejse? Så send din ansøgning i dag til mr@timevat.com.

Menu