Brexit / UK

Forsvinder dit britiske marked efter UK Brexit

Konsekvenserne af UK Brexit – Storbritanniens exit ud af EU er endnu ikke helt klare.

Vi ved dog at Storbritannien vil påbegynde udtrædelsesaftalen pr. 31. januar 2020. Der vil herefter være en overgangsperiode som løber frem til 31. december 2020. Herefter er UK Brexit en realitet og Storbritannien er ude af EU. Begge parter har et ønske om at indgå en aftale og dermed undgå et “Hard Brexit”.

En ting er dog klart – varernes frie bevægelighed ophører, da der indføres en grænse mellem Storbritannien og EU. Det betyder at eksport og import fremover belastes told og moms.

Det afholder dog ikke danske virksomheder fra at sikre, at de også efter den 31. december 2020 vil være i stand til at levere varer til deres britiske kunder på konkurrencemæssige vilkår.

Vil du fastholde og vækste din forretning i UK?

For at sikre den fremtidige forretning med UK og undgå voldsomme flaskehalse er danske virksomheder allerede i gang med at finde løsningerne for dem selv og deres kunder efter 31. december 2020.

TIMEVAT har mange års erfaring med at hjælpe danske virksomheder, når de skal udvikle og fastholde kunder i tredjeland (lande udenfor Europa).

TIMEVAT har erfaring med at registrere danske virksomheder i Storbritannien og servicere kunder med rapportering af engelsk moms samt assistance med diverse ansøgninger i Storbritannien. Efter den 31. december 2020 forventer vi, at mange danske virksomheder får udfordringer med at levere varer til deres britiske kunder.

Vil du hører mere om, hvorledes nogle af disse udfordringer kan løses, så kontakt os allerede i dag.

Din professionelle partner i UK

Få mulighed for at koncentrere dig om din britiske forretning og britiske kunder, mens vi støtter professionelt op om din supply chain og er din forlængede arm til myndighederne i UK.

Kontakt vores UK hotline +45 5378 5088

Menu