– vil du med på vores spændende vækstrejse med et dygtigt team af specialister?

Er du nyuddannet speditør eller lign. med flair for tal og har du erfaring med transport, logistik, supply chain, moms og told?

Vi leder efter det næste medlem til vores TIMEVAT Team. Vi søger dig med forståelse for vareflow, logistik, told og moms. Du har en god talforståelse, kan holde overblikket og administrere mange dokumenter. Hvis du synes IT og databehandling er spændende, er det bare et plus. Vi tilbyder et spændende job i et miljø med udviklingsmuligheder. Du får en spændende og dynamisk hverdag med stort ansvar både for egne opgaver og ansvaret for at lykkes sammen med andre. Du kommer i tæt kontakt med mange danske og udenlandske virksomheder og myndigheder. Samtidig kommer du til at arbejde i et stærkt team i en forretning, der er i en spændende udvikling.

TIMEVAT er en ung virksomhed, der rådgiver og assisterer danske eksportvirksomheder med told og moms i Europa. Vi har haft en imponerende vækst især grundet BREXIT og vi søger derfor en motiveret og energisk kollega, der har lyst at blive en vigtig medspiller i vores dynamiske team, som består af 6 dygtige kollegaer i Glostrup.

 

Ansvar og opgaver

Efter grundig introduktion og oplæring, vil du få direkte kundeansvar og være i løbende kontakt med en bred vifte af selskaber inden for mange forskellige brancher. Ligesom du vil være i kontakt med myndigheder i forskellige europæiske lande.

Dine primære opgaver bliver:

  • Yde serviceminded assistance og support til primært danske eksporterende virksomheder
  • Rådgive omkring kunders udfordringer ifm. eksport og ordre-flow
  • Diverse administrationsopgaver herunder udarbejdelse af dokumenter og ansøgninger
  • Løbende at assistere med afstemninger og dokumentkontrol
Personlige og faglige egenskaber
  • Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vi forestiller os dog, at du har erfaring med speditionsarbejde og backoffice arbejde fra tidligere jobs / elevtid. Vores hverdag er præget af mange forskelligartede opgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade med kunder, transportører og myndigheder.
  • Du forstår sammenhængen og interaktionen mellem ordre-flow, logistik, shipping
  • Du har forretningsforståelse og gennemslagskraft
  • Du arbejder struktureret og systematisk
  • Du arbejder selvstændigt, men forstår betydningen af et godt teamsamarbejde
  • Du taler og skriver både dansk og engelsk på forretningsniveau

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sine Borup, sb@timevat.com eller tlf. 5378 5088.

Send din ansøgning til Sine Borup, sb@timevat.com

Samtaler afholdes løbende, og annoncen tages ned, når den rette kandidat er fundet.