Din entreprise specialist i Skandinavien

Har du fået et rigtig godt bygge – eller entrepriseprojekt i Skandinavien?
Men sidder du nu og er overvældet over de mange krav til registrering og rapportering? Er du blevet udfordret af HMS og ID06 kort F-skatte- og momsregistrering og har spørgsmål til hvilke dokumenter medarbejdere skal have på plads inden de arbejder på byggeprojekter i Skandinavien?

TIMEVAT har flere års erfaring med bygge- og anlægsbranchen.
Uanset projektets størrelse og antallet af medarbejdere, har TIMEVAT erfaringen, der kan komme dig til gode. Vi kender dine forpligtelser og kender de forskellige formularer og ansøgning. Vi er vant til at kommunikere med myndigheder på vegne af udenlandske virksomheder. TIMEVAT styrer administration af dit byggeprojekt i udlandet, så du ikke kommer i klemme.

Virksomheder med projekter i Skandinavien skal i udgangspunktet registrere sig i en eller anden form. De skal tilsikre, at de danske og udenlandske medarbejdere, der arbejder for virksomheden, er korrekt registreret. Og I skal kunne dokumentere beskatningsland og social sikring. Samtidig skal virksomhederne foretage løbende indberetninger om projekter og medarbejderne. Alt det kan TIMEVAT hjælpe dig med.

Tanken bag TIMEVATs services til virksomheder indenfor bygge- og anlægsbranchen er, at du skal fokusere på din kernekompetence og være i stand til at overholde aftalerne med Bygherre, underleverandører og medarbejdere.

Det mener vi gøres bedst ved at lægge registrering, indberetning og rapporteringsforpligtelser ud til TIMEVAT.

TIMEVAT har styr på dine forpligtelser og du får en fast kontaktperson, der varetager dine interesser i udlandet.

Din entreprise specialist

Har du brug for at fokusere på projektet, mandskabet og materialet? Mangler du tiden og ressourcerne til sætte dig ind i F-skatteregler, byggekort, ID-kontrol og beskatning osv. osv?

Vi har desuden et tæt samarbejde med brancheforeninger indenfor byggeri og anlæg.

Rapportering af projekt, kontrakt og mandskab