Er du ikke vant til at eksportere til lande udenfor EU?

For at undgå at dine varer sidder fast i tolden og dine kunder bliver frustrerede over manglende levering. Så skal du have styr på dokumentationen, inden varerne sendes fra Danmark.

Der er også en del udfordringer og omkostninger, der kan løses og lettes med en udenlandsk registrering. TIMEVAT har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med at spare penge, lette administrationen og sikre en hurtig og problemfri levering til kunder i Norge, Schweiz og UK.

Har du brug for sparring eller hjælp til udførsel af varer eller ATA Carnet i forbindelse med messe, byggeri eller vareprøver til Norge, Schweiz eller UK. Så har TIMEVAT erfaringen.

Har du udfordringer med at levere til dine kunder i UK efter BREXIT? Får UKs udtræden af EU dit salg til engelske kunder til at vakle? Eller har du brug for en stabil og god løsning til dine UK kunder?

Kontakt TIMEVAT for at få de rigtige løsninger, vi deler gerne ud af vores erfaring og hjælper allerede mange danske virksomheder med salg til lande udenfor EU.

Din professionelle partner i udlandet

Vi er din faste samarbejdspartner omkring salg og forretningsudvikling i udlandet.
Kontakt TIMEVAT for en uforpligtende samtale om jeres setup.