DM&T Seminar om websalg i Norge

Sælger din virksomheds webshop varer til norske forbrugere, må du hellere sætte kryds i kalenderen, når DM&T på dette online seminar gennemgår de nye moms- og fortoldningsregler for online-salg til Norge kaldet VOEC.

 

Der er kommet nye moms- og fortoldningsregler for online salg til Norge kaldet VOEC.

Den 1. april 2020 indførte Norge nye regler for fakturering og opkrævning af moms når man som udenlandsk virksomhed sælger varer via sin webshop til privatpersoner i Norge, altså grænseoverskridende B2C salg.

De nye momsregler ligestiller udenlandske webshops der sælger til private med de norske webshops, hvor der skal betales norsk moms uanset beløbets størrelse ved salg på under 3.000 NOK.

Hvad betyder det for dig som sælger online i Norge?

Det og mange andre spørgsmål kan du få svar på ved at deltage på online seminaret  21. oktober 2020 kl. 10-10:30. DM&T og Greenway Logistics er vært og TIMEVAT er inviteret til at fortælle om hvad de nye regler betyder for dit salg til Norge og for din virksomhed og hvordan man tilslutter sig ordningen.

Talerne:

Morten Rasmussen, Direktør, Timevat

Sine Borup, Direktør, Timevat

Værter:

Frank Buckmann, Direktør, Greenway Logistics

Michael Hillmose, International Chef, Dansk Mode & Textil

Tilmelding:

Seminaret er gratis og forbeholdt DM&T medlemmer. Send mail kursus@dmogt.dk for at tilmelde dig. Du vil dagen inden webinaret modtage et link pr. e-mail. Tilmeldingsfristen er fredag den 16. oktober.

Menu