Er du bekendt med de nye One Stop Shop momsregler for e-handel i Europa?

Fra 1. juli 2021 kan du registrere dig hos SKAT og herefter opkræve momsen til den lokale momssats i destinationslandet. Hvis du derfor sælger til en græsk forbruger fra din webshop, skal du opkræve græsk moms på salget, når varen sendes til Grækenland. Hvis en forbruger i Frankrig køber dine varer og leveringen er til Frankrig, skal du opkræve fransk moms af salget.

 

EU = 27 forskellige lande
Der er 27 forskellige lande i EU med forskellige momssatser og nogle også med differentierede momssatser. Det kan være svært at holde styr på, ligesom momssatser ofte ændres over tid.

Med TIMEVAT OSS Watchlist fremsender TIMEVAT information om aktuelle EU-momssatser og fremhæver ændringer direkte til dig. Med TIMEVAT OSS Watchlist bliver det lettere for dig at overholde momsreglerne i EU.

TIMEVAT fremsender TIMEVAT OSS Watchlist direkte til din email hver måned. Vil du holdes opdateret, så du er sikker på at gøre det rigtigt? Så gå til vores hjemmeside: https://www.timevat.com/kontakt/ og skriv direkte til TIMEVAT. Sæt TIMEVAT OSS Watchlist i emnefeltet og skriv de e-mail adresser, som du vil modtage OSS-nyhederne til i beskedfeltet.

Du vil derefter komme på TIMEVAT OSS Watchlisten.