UK fastholder Brexit til 01.01.2021

UK udtræder således af det indre marked og vil være udenfor EU med udgangen af i år. Uanset om der kommer en aftale eller det bliver et hårdt Brexit med WTO regler.

Der forventes følgende 3 etaper:

  • Gældende fra 01.01.2021 vil alkohol, tobak mv. blive kontrolleret og øvrige varer såsom varer beklædning og elektronik vil være underlagt almindelig engelske told- og momsregler. Der vil i opstarten gives op til 6 måneder for virksomhederne til at indlevere tolddokumentation og betaling af told.
  • Gældende fra 01.04.2021 vil virksomheder med eksport af landbrugsvarer til UK skulle forhåndsanmelde myndighederne og fremsende nødvendig sundhedsdokumentation
  • Gældende fra 01.07.2021 vil alle varer som eksporteres til UK være underlagt told og moms samt sundheds- og sikkerhedsforskrifter og dokumentation. Fra det tidspunkt vil der være en forøget fysisk kontrol ved alle havne og øvrige grænseovergange.

Ønsker du at sikre at din eksport af varer til britiske kunder kan leveres uden hindringer og på konkurrencemæssige vilkår efter 01.01.2021, så bør du igangsætte de nødvendige forberedelser nu. Deadline for Brexit ligger fast. TIMEVAT er eksperter i engelske skatte- og momsforhold. Kontakt os for uforpligtende rådgivning og assistance.

Forrige indlæg
Lavere moms i Tyskland
Næste indlæg
VOEC Norge
Menu